Bestuur

lisa-1024x1024

Lisa Hinderks

Voorzitter, 21 jaar

Mijn doel voor NDJ is om via netwerken en samenwerkingsverbanden zoveel mogelijk doelen te behalen. Ik wil me inzetten voor dove en slechthorende studenten en dove en slechthorende leerlingen die tegenslagen ervaren in het onderwijs. Ook wil ik mijn passie voor het schrijven inzetten om dingen te bereiken. Mijn persoonlijke doel is om mezelf te ontwikkelen, om te investeren in de dovengemeenschap, om mee te groeien met NDJ en om me in te zetten voor jongeren op het gebied van onderwijs en politiek. Ik heb er zin in!

Natascha pfeiffer

Secretaris

Mijn doel is dat doven iets kunnen bereiken die ze voorheen nooit kunnen bedenken door de hulp van NDJ. Ik wil graag leren hoe ik sterker in m’n schoenen kan staan. Ik ben erg zorgzaam en als secretaris heb ik veel contact met nieuwe mensen. Zo ontwikkel ik mijzelf.

 

 

hans

Hans Rovers

Coördinator, 25 jaar

We willen veel hulp kunnen aanbieden en iets voor dove jongeren betekenen, zodat zij op ons kunnen rekenen. Ik wil ze zekerheid geven voor de toekomst en ze helpen als er iets tegenvalt. Mijn persoonlijke doel is netwerken opbouwen met andere (internationale) organisaties en gezamenlijk naar een doel toe werken. Want organisaties en mensen die iets voor NDJ kunnen betekenen zijn heel belangrijk, door hen blijven wij voortbestaan. Ik sta zelf heel open voor nieuwe dingen en grijp alle kansen aan die goed zijn voor NDJ!

thao

Thao Quach

Algemeen bestuurslid, 26 jaar

Mijn doel bij NDJ is dat ik zoveel mogelijk betrokken wil zijn met zowel de dovengemeenschap maar ook ander organisaties. Ik wil graag mijn kennis en ervaring inzetten in een rol waarin ik anderen kan helpen. Ik hoop dat de ontwikkelingen van NDJ beter zullen gaan. En door steeds meer samen te werken met anderen/organisaties hopen wij zoveel mogelijk te kunnen bereiken met betrekking tot bijvoorbeeld meer aandacht voor doven/slechthorenden in de samenleving zodat iedereen begrijpt hoe de wereld voor ons is, welke hindernissen we tegenkomen en wat dus beter kan.

milthon

Milthon Boldewijn

Penningmeester, 23 jaar

Mijn doel is om NDJ een begrip te maken binnen en buiten de dovenwereld. Dit wil ik doen door te netwerken en veel samenwerkingsverbanden te realiseren op (inter)nationaal vlak. Ik wil ook ervoor zorgen dat NDJ een plek is voor scholieren en studenten om de nodige ervaring op te doen die hen zal bevoordelen in de toekomst.

 

Hilène Leeuwerik

Voorlichting
Bij NDJ ben ik vooral verantwoordelijk voor voorlichtingen. Dit vind ik belangrijk zodat er steeds meer mensen op de hoogte zijn van het bestaan van NDJ en wat NDJ voor ze kunnen betekenen. Ook geef ik graag voorlichtingen op reguliere onderwijs zodat zij ook bewust zijn van dat er ook Dove jongeren zijn en daardoor meer open voor staan.
Mijn persoonlijke doel bij NDJ is dat ik mijzelf ontwikkel en sterker in mijn schoenen sta als Dove persoon.