Bestuur

hans

Hans Rovers

Voorzitter & Coördinator

We willen veel hulp kunnen aanbieden en iets voor dove jongeren betekenen, zodat zij op ons kunnen rekenen. Ik wil ze zekerheid geven voor de toekomst en ze helpen als er iets tegenvalt. Mijn persoonlijke doel is netwerken opbouwen met andere (internationale) organisaties en gezamenlijk naar een doel toe werken. Want organisaties en mensen die iets voor NDJ kunnen betekenen zijn heel belangrijk, door hen blijven wij voortbestaan. Ik sta zelf heel open voor nieuwe dingen en grijp alle kansen aan die goed zijn voor NDJ!

Thao Quach

Secretaris

Mijn doel bij NDJ is dat ik zoveel mogelijk betrokken wil zijn met zowel de dovengemeenschap maar ook ander organisaties. Ik wil graag mijn kennis en ervaring inzetten in een rol waarin ik anderen kan helpen. Ik hoop dat de ontwikkelingen van NDJ beter zullen gaan. En door steeds meer samen te werken met anderen/organisaties hopen wij zoveel mogelijk te kunnen bereiken met betrekking tot bijvoorbeeld meer aandacht voor doven/slechthorenden in de samenleving zodat iedereen begrijpt hoe de wereld voor ons is, welke hindernissen we tegenkomen en wat dus beter kan.

milthon

Milthon Boldewijn

Penningmeester

Mijn doel is om NDJ een begrip te maken binnen en buiten de dovenwereld. Dit wil ik doen door te netwerken en veel samenwerkingsverbanden te realiseren op (inter)nationaal vlak. Ik wil ook ervoor zorgen dat NDJ een plek is voor scholieren en studenten om de nodige ervaring op te doen die hen zal bevoordelen in de toekomst.