Introductie

BEN JIJ JONG EN DOOF? En wil jij andere dove jongeren ontmoeten in Nederland, of zelfs in de rest van de wereld? Of wil je meer leren over hoe je sterk staat in de horende maatschappij, of je eigen kwaliteiten ontdekken? Of wil jij in het bestuur zitten van een van de leukste jongerenorganisaties in Nederland? Kijk dan vooral verder, want dan kan NDJ iets voor jou betekenen, of jij voor ons!

Lees meer

Vrijblijvend een donatie achterlaten

Nederlandse Dove Jongeren krijgt elk jaar subsidie van de overheid, maar bestaat voornamelijk dankzij de donaties van onze leden en donateurs. Met dit geld kunnen we onze activiteiten financieren. Wil jij ook doneren? Kijk dan vooral verder.

Doneer nu

Nieuws

Neem contact op
Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het wel en wee binnen en buiten de organisatie en van organisaties waar we mee samenwerken? Word dan lid van onze nieuwsbrief!

 

Evenementen

Facebook

Nederlandse Dove Jongeren heeft een evenement toegevoegd.

KAARTVERKOOP IS GESTART!: dovejongeren.nl/product/russische-film-russische-buffet/

Er wordt een Russische filmavond gehouden samen met Swan Harbour en Swedoro. Deze avond wordt gezellig gehouden met Russische buffet erbij na de afloop van de film!! Wie durft van deze cultuur te proeven? Ook is er een dove filmregisseur vanuit Rusland overgevlogen!! Na afloop van de film kun je hem allerlei vragen stellen, er staat een tolk klaar om alles te kunnen vertalen.

Hoe kan je Russische film kijken? De film is Nederlands ondertiteld, dus je kan gewoon heerlijk meekijken in het Nederlands. Als je toch stiekem nieuwsgierig bent naar Russische ondertiteling... Deze wordt ook ondertiteld!! Je kan in 2 talen kijken;-)

Adres:
Swedoro
Michelangelostraat 46
3066NM te Rotterdam
... Lees meerLees minder

Instagram