Introductie

BEN JIJ JONG EN DOOF? En wil jij andere dove jongeren ontmoeten in Nederland, of zelfs in de rest van de wereld? Of wil je meer leren over hoe je sterk staat in de horende maatschappij, of je eigen kwaliteiten ontdekken? Of wil jij in het bestuur zitten van een van de leukste jongerenorganisaties in Nederland? Kijk dan vooral verder, want dan kan NDJ iets voor jou betekenen, of jij voor ons!

Lees meer

Vrijblijvend een donatie achterlaten

Nederlandse Dove Jongeren krijgt elk jaar subsidie van de overheid, maar bestaat voornamelijk dankzij de donaties van onze leden en donateurs. Met dit geld kunnen we onze activiteiten financieren. Wil jij ook doneren? Kijk dan vooral verder.

Doneer nu

Nieuws

Neem contact op
Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het wel en wee binnen en buiten de organisatie en van organisaties waar we mee samenwerken? Word dan lid van onze nieuwsbrief!

 

Evenementen

Facebook

Graag stellen wij jullie voor aan een nieuwe aanwinst(aangesloten organisatie). Maak kennis met het bestuur van Limburg Hoort Zo. Dankzij deze organisatie komen er 2018 activiteiten in Limburg. Wij wensen ze heel veel succes! ... Lees meerLees minder

Graag stellen wij jullie voor aan een nieuwe aanwinst(aangesloten organisatie). Maak kennis met het bestuur van Limburg Hoort Zo. Dankzij deze organisatie komen er 2018 activiteiten in Limburg. Wij wensen ze heel veel succes!

Instagram